Vi tilbyder mad ud af huset og delikatesse i Aalborg

Godt dansk kød og mad ud af huset i Aalborg

Vi tilbyder mad ud af huset til din fest i Aalborg og omegn. Hos os er kvalitet en prioritet, og vi bruger kun kød fra dyr af den allerhøjeste spisekvalitet, herunder okse- og kalvekød fra danske kødkvæg og ungkvæg. Vi byder også kun de fineste danske grise velkommen gennem vores dør. Vores mål er at skabe smagfulde madoplevelser, der vil glæde dine gæster og gøre din begivenhed uforglemmelig.

Du kan til tider opleve spændene temauger, hvor vi kan tilbyde kød specialiteter fra den store verden. Det kan f.eks. være ægte amerikansk oksekød af Hereford og Black Angus kvæg. Noget af det bedste kød i verden.

Produkterne er sammen med personalets ekspertise og individuelle rådgivning, din garanti for kvalitet til hverdag og fest.

Delikatessen

I delikatesse-afdelingen har vi et stort udvalg af gode pålægsvarer; rullepølse, sprængt oksebryst, hamburgerryg, krydderfedt, kogte skinker, pølser, postejer og patéer – alt lavet som i gamle dage. Hos Slagter Holmberg kan du stadig smage gamle tiders stolte traditioner.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til os

Har du spørgsmål til hvad du finder i vores delikatesse, eller hvad vi tilbyder af mad ud af huset i Aalborg? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om mulighederne hos Slagter Holmberg.

Mad ud af huset

Vi har også masser af gode forslag til netop din fest, julefrokost, reception eller andre festlige lejligheder i Aalborg, Nordjylland – eksempelvis:

Grill / festmenuer med stegt kød, lækker salatbuffet, valgfri kartoffel, små skåle med spændende tilbehør, spansk landbrød og hjemmelavet dressing.

  • Op til 350 personer fra 159,00 kr. pr. kuvert.
  • Luksus pålægsborde/planker fra 135,00 kr. pr. kuvert.
  • Julefrokost-menuer fra 169,00 kr. pr. kuvert.
  • Gammeldags smørrebrød fra 40,00 kr. pr. stk.
  • Stort udvalg af hjemmelavede supper, for eksempel karrysuppe m/kylling og urter, gullaschsuppe,
  • Oksekødssuppe med kød/melboller
  • Skipper labskoves med rødbede, brød og smør.
  • Gule ærter m/flæsk, pølse, rugbrød og smør
  • Gammeldaws flæskesteg m/rødkål, kartofler og sovs.

OBS: forudbestilling er nødvendig.

Hver dag Spændende sousvides færdigstegte produkter klar til at spise på 30 min. samt udvalg af kartofler, bagte rodfrugter etc. lige til at varme i ovnen.

Dette er en kun en del af vores flotte udvalg. Har du specielle ønsker eller skal vi hjælpe dig med et forslag, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os