Vi tilbyder

Godt dansk kød og mad ud af huset i Aalborg

Vi forbereder mad ud af huset til din fest i Aalborg og omegn.
Vi forarbejder kun kød fra dyr af den allerhøjeste spisekvalitet. dvs. okse og kalvekød af danske kødkvæg og ungkvæg. Kun de fineste danske grise kommer ind af vores dør.

Du kan til tider opleve spændene temauger, hvor vi kan tilbyde kød specialiteter fra den store verden. Det kan f.eks. være ægte amerikansk oksekød af Hereford og Black Angus kvæg. Noget af det bedste kød i verden.

Produkterne er sammen med personalets ekspertise og individuelle rådgivning, din garanti for kvalitet til hverdag og fest.

Delikatessen

I delikatesse-afdelingen har vi et stort udvalg af gode pålægsvarer; rullepølse, sprængt oksebryst, hamburgerryg, krydderfedt, kogte skinker, pølser, postejer og patéer – alt lavet som i gamle dage. Hos Slagter Holmberg kan du stadig smage gamle tiders stolte traditioner.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til os

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du vil vide mere til det vi tilbyder hos Slagter Holmberg.

Mad ud af huset

Vi har også masser af gode forslag til netop din fest, julefrokost, reception eller andre festlige lejligheder i Aalborg, Nordjylland – eksempelvis:

Grill / festmenuer med stegt kød, lækker salatbuffet, valgfri kartoffel, små skåle med spændende tilbehør, spansk landbrød og hjemmelavet dressing.

  • Op til 350 personer fra 159,00 kr. pr. kuvert.
  • Luksus pålægsborde/planker fra 135,00 kr. pr. kuvert.
  • Julefrokost-menuer fra 159,00 kr. pr. kuvert.
  • Gammeldags smørrebrød fra 40,00 kr. pr. stk.
  • Stort udvalg af hjemmelavede supper, for eksempel karrysuppe m/kylling og urter, gullaschsuppe,
  • Oksekødssuppe med kød/melboller
  • Skipper labskoves med rødbede, brød og smør.
  • Gule ærter m/flæsk, pølse, rugbrød og smør
  • Gammeldaws flæskesteg m/rødkål, kartofler og sovs.

OBS: forudbestilling er nødvendig.

Hver dag Spændende sousvides færdigstegte produkter klar til at spise på 30 min. samt udvalg af kartofler, bagte rodfrugter etc. lige til at varme i ovnen.

Dette er en kun en del af vores flotte udvalg. Har du specielle ønsker eller skal vi hjælpe dig med et forslag, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os